Kapcsolat
Mobil:
Cím:

E-mail:
»
»

»
 +36 30 7262 647
 2040 Budaörs,
 Törökbálinti utca 42/B
 info@vitaminsziget.com

Influenza csomag: Fitline joghurtpor (60 napi) + Grape Vital Grapefruitmag Power XXL kapszula (90 db)

Influenza csomag: Fitline joghurtpor (60 napi) + Grape Vital Grapefruitmag Power XXL kapszula (90 db) » Termékek \
+   \
+  Influenza csomag: Fitline joghurtpor (60 napi) + Grape Vital Grapefruitmag Power XXL kapszula (90 db)

Pre- és probiotikumokat tartalmazó joghurtpor Grapefruitmag Power XXL kapszulával.
+- A termék jelenleg nem kapható14.180 Ft/db
Szállítási információk
A házhozszállítás 19.990 Ft felett ingyenes.
Garancia
Hogy ne érje meglepetés
Tanácsadás
Hogy döntését segítsük.


Influenza csomag: Fitline joghurtpor (60 napi) + Grape Vital Grapefruitmag Power XXL kapszula (90 db)

Címkék: grapefruitmag   immunerősítő   prebiotikum   probiotikum   probiotikus joghurt   vírus és gombaölő  

Termék tartalom, összetétel, adagolás. Kattintson ide »

Tartalom:

A csomag tartalma:

Adagolás:

  • Fitline joghurt: 1-1,5 dl naponta (hatásosabb délután vagy este). Aki nem bírja a tehéntejet, az nyugodtan elkészítheti kecske,- szója,-rizstejből is.
  • Grapefruit Power XXL kapszula: Megelőzésre: 80 kilogrammonként 1 kapszula, Betegségre: 30 kilogrammoként naponta 1 kapszula.

Összetétel:

Grapefruit Power XXL kapszula:

3 kapszulára vonatkoztatva:

Név Mennyiség/3 db kapszula RDA%
Polifenol 346,23 mg -
C vitamin 153 mg 255

Figyelmeztetés:

Ne alkalmazza a készítményt, ha túlérzékeny a készítmény hatóanyagára, vagy bármely segédanyagára. Nem ajánlatos citrusérzékenységnél a termék alkalmazása. Ez nagyon ritkán fordulhat elő, ebben az esetében kérjük, forduljon orvosához további kivizsgálásra. További mellékhatás nem ismert. Túladagolás az előírt mennyiség 1000-szeresénél fordul elő.

Terhesség, szoptatás: A készítmény hosszú múltra visszatekintő alkalmazása során nem észlelték, hogy a terhesség ideje alatt kedvezőtlen vagy ártalmas mellékhatásokat okozna.

Tárolás:

Szobahőmérsékleten, száraz helyen.

 

A csomag tartalma 1 db Fitline pre-probiotikus joghurtpor (60 napi) + 1 db Grape Vital Grapefruitmag Power XXL kapszula (90 db) 

Miért szükséges?

  • A betegségek 80%-a a bélrendszerből indul ki. A bélflóra egyensúlya tehát természetes védekezőképességünk egyik alapköve!
  • A rohanó világ étkezési rendje számtalan tartósítószert, és szervezetünknek nehezen feldolgozható, sőt olykor feldolgozhatatlan, káros adalékot tartalmaz.
  • A bélflóra egyensúlyának felbomlása miatt nem jut elegendő oxigén a szövetekbe, a méreg- és salakanyagok nem választódnak ki kellő mértékben, ez a szervezet önmérgezéséhez és különféle betegségek kialakulásához vezet (fáradtság, kimerültség, koncentrációs nehézségek, valamint fertőzés, gennyes gyulladások, paraziták, férgek, stb.)
  • Az egészséges bélflóra lakói meggátolják a kórokozó baktériumok megtelepedését és elszaporodását, valamint csökkentik a gyulladást keltő anyagok termelődését.
  • Az anyatejjel táplált csecsemőknél a hasznos baktériumok, főleg bifidobaktériumok alkotják a bélflóra zömét (95-98%), addig a felnőtt lakosságnál ez az arány nem éri el a 10%-ot sem.
  • A Grape Vital Grapefruitmag kivonat a világon a legerősebb hatóanyag-tartalmú grapefruitmag kivonat, mégpedig nem 3-8 mg-os, hanem 1026 mg garantált, bevizsgált polifenol hatóanyag-tartalommal! 
  • A grapefruit mag kapszula sejtregeneráló, antioxidáns hatású, vírus és gombaölő, sterilizáló és immunerősítő, táplálék kiegészítő készítmény! Ezeket a hatásokat, klinikai és egyetemi laboratóriumok tesztjei is igazolják!
  • Klinikai vizsgálatokon ez a készítmény 800 féle vírus és baktérium, 100 fajta gomba, illetve bizonyos paraziták ellen bizonyult eredményesnek.
  • Az RDA alapján 634%-ban fedezi a napi C-vitamin-szükségletet. Bevizsgáltan tartósítószertől mentes! (Tartósítószer nélkül is 10 évig megőrzi minőségét!) 
  • Nem tartalmaz alkoholt, és illóolajat vagyis lámpaolajat, mint a nem bevizsgált, édes kivonatok!

Miért érdemes Fitline joghurtport és a Grape Vital Grapefruitmag Power XXL kapszulát fogyasztani?

  • Klinikailag alátámasztott hatékonyságú.
  • Napi 1 dl (napi kb.150 Ft / dl) Fitline joghurt elfogyasztásával ténylegesen 10 milliárd hasznos csíra jut a bélrendszerbe.
  • A hagyományos probiotikus joghurtokkal ellentétben a Fitline joghurt 40°C-on, hősokk nélkül, lassú érleléssel, egy speciálisan kifejlesztett tartályban készül. A hagyományos joghurtokat ezzel szemben a tartósítás miatt 78°C fölé hevítik, elpusztítva a hasznos csírákat.
  • Tartalmaz prebiotikus Inulint, melynek köszönhetően ellenáll a gyomorsavnak és az emésztőenzimeknek, így élve képes eljutni a bélrendszer alsóbb részébe, hogy kifejtse jótékony hatását.
  • Finom íze és krémes állaga miatt gyermekek is szívesen fogyasztják.
  • Öt egymással teljesen összefüggő probiotikus mikroorganizmust tartalmaz: lactobacillus acidofilus La-5 , bifidusbaktérium Bp-12 , streptococcus thermophilus , lactobacillusdelbrueckli cubsp. és bulgaricus, felszívódást segítő, B3 vitamint tartalmaz.
  • Ezek a mikroorganizmusok gátolják a kórokozó mikroorganizmusok növekedését, és támogatják a hasznos baktériumok szaporodását. Így fokozzák a szervezet természetes ellenálló képességét.
  • Mesterséges színező- és aromaanyag mentes, stabilizálószer nélkül készül (hűtőszekrényben tíz napig eltartható).
  • A Grape Vital Grapefruitmag Power XXL kapszula rendszeresen sportoló vagy fizikai aktivitást végző embereknek ajánljuk, akik az átlagosnál nagyobb fizikai megterhelésnek vannak kitéve.
  • A grapefruitmag Power XXL kapszula azoknak készült, akik nem szeretik a keserű ízt. Egy kapszula 30 grapefruitmag cseppnek felel meg, hatása megegyezik a cseppekével, de bevitele jóval kellemesebb, mint a keserűbb ízű kivonaté.
  • A Power XXL kapszula hatóanyagtartalma (346, 23 mg polifenol / 3 kapszula) nagyságrendekkel magasabb, mint a piacon kapható, hasonló jellegű készítményeknek, melyekben mindössze átlagosan 3-8 mg a hatóanyagtartalom.
  • Kifejezetten előnyös a fizikailag igénybevett szervezet védőpajzsának kiépítésére, fertőzések és betegségek megelőzésére, műtétek utáni regenerálódás céljából.
  • Kivonat alkalmas lehet kialakulóban lévő vírusos, bakteriális és gombás fertőzések megelőzésére. 
  • Erősíti az immunrendszert, a kötőszövetet, csökkenti a stresszhatásokat.
  • Javítja és frissíti a vérkeringést. Elősegíti és javítja az oxigénszállítást szervezetünkben.
  • Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert.

Mikor ajánlott fogyasztani a Fitline Joghurtot?

joghurt természetes segítséget nyújt minden olyan esetben, amikor a bélflóra egyensúlyának megőrzésére, vagy annak helyreállítására van szükség.

Mennyi ideig kell fogyasztani a Fitline Joghurtot?

Heveny tünetek esetén már 5-10 napos kúra is elegendő a normál flóra helyreállításához, elhúzódó panaszok esetén azonban akár több hónapon át is célszerű fogyasztani.

A Fitline joghurtpor használatához szükség van joghurtkészítő gépre >>

+- A termék jelenleg nem kapható14.180 Ft/db

Hasonló termékek

Dr Csabai Grape Vital Grapefruitmag Kivonat (30 ml) - folyékony cseppDr Csabai Grape Vital Grapefruitmag Kivonat (30 ml) - folyékony csepp
Természetes grapefruitmagból sajtolt kivonat, 1026 mg garantált,polifenol hatóanyag-tartalommal!
+- 6.190 Ft/db db Beteszem a kosárba

Kapcsolódó enciklopédia bejegyzések

Kapcsolódó cikkrovatok:

Bélrendszeri betegségek, probiotikum




www.vitaminsziget.com © 2007-2024 - Minden jog fenntartva

MasterPass